Волонтери та благодійники допомагають харків’янам усувати наслідки обстрілів

На Харківщині продовжують усувати наслідки ворожих ударів

В аварійно-відновлювальних роботах беруть участь більш як 20 волонтерських організацій та благодійних фондів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Профільні служби та волонтерські організації третю добу поспіль працюють в посиленому режимі для відновлення житлових будинків та цивільної інфраструктури, що були пошкоджені внаслідок ударів російських окупантів з 22 червня. 

"Почали працювати в суботу після прильотів по проспекту Гагаріна. Була робота по житловому будинку, автовокзал – це теж справа рук Координаційного гуманітарного центру. Скоординовані ці дії з військовою адміністрацією, з Департаментом цивільного захисту. Вдячний усім благодійникам, які допомагають усувати наслідки російського терору, роздають гарячі обіди на місцях влучань та надають психологічну допомогу потерпілим", - зазначив заступник начальника Харківської ОВА Євген Іванов.

Наразі волонтери працюють над оперативним ремонтом житлової забудови. За попередніми підрахунками, внаслідок ударів ворога пошкоджено тисячі вікон та вхідних груп.

"Ми робили нові двері, будували стіни, найбільше це все вікна і саме складне, що ми робили, це коли вилетіла рама в новобудовах, це з бруса робиться рамка, робляться жорсткості і потім все це зашивається. Що мотивує? Допомога людям, вдячність. Вони починають посміхатись, вони не вірять, що це можливо було зробити, найбільше ми бачимо вдячність", - зазначає бригадирка харківського осередку ГО "Добробат" Ольга Скорова.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Харківщині роздадуть гуманітарні набори: хто отримає

Міжнародні партнери передали 16 000 гігієнічних наборів на потреби евакуйованих жителів Харківщини. Про це повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов, інформує портал "Коментарі".

"Впродовж поточного тижня волонтери благодійного фонду "Мирне небо Харкова" розвезуть гігієнічні набори по місцям компактного розташування та роздадуть евакуйованим з прикордоння нашої області. Допомогу також отримають соціально вразливі верстви населення регіону", - зазначив Євген Іванов.

Читайте також: Чоловік на роботі крав пальне та продавав: що йому загрожує



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться