У Харкові утворюються великі черги: що роздають

Видача працює щодня, крім неділі

В Основ'янському районі продовжують працювати три пункти видачі гарячого харчування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Послугами пунктів користуються переважно самотні літні люди, внутрішньо переміщені особи, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах. Щодня, з 11:00 до 14:00, крім неділі, кухарі готують і видають понад 2,7 тисяч комплексних обідів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Холодногірському районі продовжують працювати пункти видачі гарячого харчування Комплексні обіди з понеділка по суботу можна отримати в ліцеях №87, 152 і початковій школі №171 Холодногірського району, інформує портал "Коментарі".

У Немишлянському районі майже півтора року працюють пункти видачі гарячого харчування

Кухарі КП "Комбінат дитячого харчування" разом із працівниками чотирьох закладів загальної середньої освіти району готують та видають щодня, крім неділі, понад 5,5 тис. гарячих обідів у Немишлянському районі

Читайте також: Волонтери та благодійники допомагають харків’янам усувати наслідки обстрілів

В аварійно-відновлювальних роботах беруть участь більш як 20 волонтерських організацій та благодійних фондів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Профільні служби та волонтерські організації декілька діб поспіль працюють в посиленому режимі для відновлення житлових будинків та цивільної інфраструктури, що були пошкоджені внаслідок ударів російських окупантів з 22 червня. 

На Харківщині роздадуть гуманітарні набори: хто отримає

Міжнародні партнери передали 16 000 гігієнічних наборів на потреби евакуйованих жителів Харківщини. Про це повідомив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов, інформує портал "Коментарі".

"Впродовж поточного тижня волонтери благодійного фонду "Мирне небо Харкова" розвезуть гігієнічні набори по місцям компактного розташування та роздадуть евакуйованим з прикордоння нашої області. Допомогу також отримають соціально вразливі верстви населення регіону", - зазначив Євген Іванов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться