Що у Харкові з крупами та борошном: аналіз

У Харкові проаналізували ціни на яйця та товари бакалійної групи

У великих торговельних мережах Харкова наявні всі види круп. Вартість кожного виду продукції залежить від виробника, пакування, обробки тощо. Крім того, на товари власних торгових марок супермаркетів ціни зазвичай нижчі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку міськради.

За весну 2024 року ціни на деякі товари знизилися. Зокрема, рисова крупа подешевшала на 8%, пшоно - на 10%, борошно пшеничне - на 12%, яйця курячі - на 35%. Водночас ціна гречки виросла на 6%, соняшникової олії - на 5%, цукру - на 4%.

Станом на сьогодні гречана крупа у середньому коштує 27,1 грн/кг, рис довгозернистий - 56,8 грн/кг, рис круглозернистий - 55,6 грн/кг, пшоно – 23,4 грн/кг, манна крупа - 20,4 грн/0,8 кг, цукор - 30,7 грн/кг, пшеничне борошно - 16,9 грн/кг, соняшникова олія – 61,8 грн/850 мл, курячі яйця -  від 37 до 50 грн/10 шт.

Читайте також: У Харківській області оголосять примусову евакуацію: де саме

У Харківській області планують оголосити примусову евакуацію ще з декількох населених пунктів. Про це йшлося на нараді під головуванням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова з очільниками РВА, МВА, керівництвом ГУНП області та військовим керівництвом у Куп’янському районі, інформує портал "Коментарі".

До харківської поліції доставили 27 людей: що відбувається

Особовим складом ГУНП в Харківській області за підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 27 осіб.

На блокпостах Харківської області з метою недопущення потрапляння у населені пункти нелегальної зброї та наркотичних речовин правоохоронці спільно з військовослужбовцями перевірили понад 2700 транспортних засобів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться