У Харкові та області сьогодні діють графіки відключень світла: подробиці

Де сьогодні не буде світла можна подивитися у графіку

Сьогодні, 5 липня, у Харкові та Харківській області застосовується графік погодинних відключень (ГПВ). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго".

Нагадуємо вам, що у звʼязку зі складною ситуацією в Обʼєднаній енергетичній системі України ГПВ діє з 00:00 до 24:00.

Зазначимо, що для Харкова та області діють графіки погодинних відключень світла з 29 червня по 5 липня включно. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла.

Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете про це дізнатися за посиланням.

picture

Сьогодні АТ "Харківобленерго" опублікував новий графік відключень світла для Харкова та Харківської області, який діятиме з 6 по 12 липня.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У прифронтову громаду Харківщини можна буде знову їздити: деталі

З 08.07.2024 року буде надано дозвіл на проїзд до домогосподарств мешканцям Липецької громади в села Слобожанське та Борщова три рази на тиждень (понеділок, середа та п'ятниця) з 05:00 до 07:00. Час перебування на території громади – дві години. Про це повідомили у Липецькій сільраді, інформує портал "Коментарі".

Обов'язкова умова – слідувати суворо за зазначеною в заявці адресою, з метою уникнення загрози життю. Всі деталі – за посиланням.

Читайте також: У Харкові транспорт курсуватиме зі змінами

Рух тролейбусів на пр. Ювілейному, на ділянці від розворотного кола "602-й мікрорайон" до вул. Гвардійців-Широнінців, буде припинений з 10:00 до 15:00 5 липня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з ремонтом контактної мережі. Як курсуватиме транспорт сьогодні – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться