Аграрії Харківщини можуть отримати крупні гранти

Середній розмір гранту 75 тисяч доларів

Представники бізнесу агросектору Харківської області мають можливість отримати грантові кошти від міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps за сприяння Фонду Говарда Г. Баффета. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Ініціатива реалізується для допомоги у відновленні сільськогосподарської діяльності та подолання наслідків війни постраждалим місцевим родинам та тим, що вимушено перемістилися через війну, а також фермерам та бізнесам, що тісно пов’язані з сільським господарством.

Програма в Харківській області втілюється спільно з сільськогосподарським кооперативом "Зерновий".

Умови участі в програмі:

- офіційна реєстрація та відсутність юридичних і правових перешкод для підприємницької діяльності згідно з вимогами українського законодавства;

- інвестиція власних коштів до 50% від суми фінансової допомоги. Розмір власного внеску визначається індивідуально і залежить від фінансової спроможності учасника програми.

Середній розмір гранту: 75 000 доларів США.

Дедлайн подачі заявок: 31 грудня 2024 року.

Більш детальна інформація за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

На Лазурному узбережжі Франції затримали ватажка банди "Залютинських"

Угруповання спеціалізувалося на викраденні авто та майнових злочинах на території Лазурного узбережжя Франції. В Україні ж банда до повномасштабного вторгнення "віджимала" бізнес у мешканців Харківської області. Для затримання учасників злочинної групи працівники Департаменту стратегічних розслідувань, Головного слідчого Управління Нацполіції та Французької Жандармерії провели спільні заходи на території обох країн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться