«НЛО» бачили мешканці Харкова та інших східних областей у небі вночі

Вночі харків’яни спостерігали у небі невідоме явище

Сьогодні вночі близько опівночі харків’яни та мешканці східних та центральних областей спостерігали у небі сяйво, округлої форми. Явище виднілося як раз під час повітряної тривоги по областях України, пов’язаної з атакою ворожих БпЛА типу "Shahed".

Багато хто у пабліках припустив, що це НЛО.

Фахівці проєкту Alpha Centauri повідомили, що це явище, яке спостерігали у небі українці, — це був другий ступінь Ariane 6, нової європейської ракети-носія, після першого її запуску.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Як працювала ракета "Стріла" на Харківщині (ВІДЕО)

Бійці ППО Третьої окремої штурмової бригади ліквідували ворожий розвідувальник ZALA, який стежив за позиціями українців на Харківщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію 3-ї ОШБр.

Цей безпілотник — лише один із зафіксованих на відео бійцями бригади, які полюють на них регулярно. "Навели на ціль й знищили бійці Зенітного ракетно-артилерійського дивізіону!" – підписали відео військові.

Читайте також: У Харкові спека: як врятуватися кавоманам

В зв'язку з поширенням на територію України тропічного повітря з північних районів Африки, цього тижня у Харківській області спостерігатимется спекотна погода. Впродовж всього періоду очікується сильна спека з максимальними температурами повітря вдень 35-38°, місцями  надзвичайна спека 40 - 41°.

Погодні умови можуть негативно впливати на самопочуття людей, призвести до ускладнення роботи комунальних служб, енергетичних підприємств, погіршення умов життєзабезпечення населення.                                                                                                          

Також усі, хто працює в таку спеку, а не відпочиває у відпустці, помітили, як знизилася продуктивність. Журналісти порталу "Коментарі" вирішили поділитися із любителями кави та завзято попрацювати рецептом смачного айс-лате, простіше кажучи – кави з льодом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться