На Харківщині облаштовують Алею Слави

У Лозовій на Харківщині облаштовують Алею Слави

У місті Лозова на Харківщині наводять лад на Алеї Слави, де встановлені банери з фото полеглих захисників громади. Про це повідомив очільник Лозівської міської територіальної громади Сергій Зеленський, інформує портал "Коментарі".

"Наші полеглі захисники заслуговують на краще: встановлюємо не лише банери, а й наводимо лад довкола. З повагою до рідних, друзів, побратимів, мешканців громади, які приходять вшанувати небесне військо.

Сьогодні працівники КП “Еко-Сан” формують зелені насадження та доглядають тимчасовий квітник, надалі належно озеленимо цю ділянку.

Спільними зусиллями у нас добре виходить, чи не так? Вдячний родинам полеглих воїнів, які активно взаємодіють та підказують, причетним до оформлення та виготовлення конструкцій", – зазначив голова громади.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харківській області повідомили про пільги та виплати для військовослужбовців та їх родин

На апаратній нараді ОВА озвучили проміжні результати комплексної Програми підтримки захисників і захисниць та їхніх родин на 2024-2028 роки. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Із квітня цього року на Харківщині почали виплачувати допомогу українським захисникам та їхнім родинам. Як їх отримати – читайте за посиланням.

Читайте також: Харків’ян, які загинули через військову агресію, ховатимуть безкоштовно

З бюджету Харківської міської територіальної громади відшкодовуватимуться витрати на поховання на міських кладовищах харків’ян, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії рф.

З огляду на масштаби руйнувань житлового фонду та об’єктів інфраструктури Харкова внаслідок ворожих обстрілів, які не припиняються, існує потреба в організації безплатного поховання зазначених категорій населення. З міського бюджету відшкодовуватимуться фактичні витрати на визначені програмою ритуальні послуги, але в розмірі не більше трьох прожиткових мінімумів для працездатних осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться