Харківщина підтримує бізнес: відкрито перший регіональний офіс "Зроблено в Україні"

Харківський бізнес отримає потужну підтримку: відкрито офіс "Зроблено в Україні

Харківщина стала 15-м регіоном, де запрацював 18-й офіс програми "Зроблено в Україні", спрямованої на підтримку та розвиток вітчизняного бізнесу. Як повідомив заступник директора Державного центру зайнятості Денис Олійник, до кінця року такі офіси з'являться у всіх філіях центру зайнятості в районах області.

Новий офіс стане єдиним місцем, де підприємці та ті, хто тільки планує розпочати власну справу, зможуть отримати консультації з усіх державних та регіональних програм підтримки. Це значно спростить процес отримання допомоги та дозволить зосередитися на розвитку бізнесу.

Уряд збільшив розмір мікрогранту "Власна справа" до 500 тисяч гривень, щоб надати ще більшу підтримку місцевим підприємцям. Це дозволить реалізувати більш амбітні проєкти та створити нові робочі місця.

Консультантка харківського офісу "Зроблено в Україні" Тетяна Лук'янчук розповіла, що вже в перший день роботи офісу звернулася підприємиця, яка планує відкрити косметологічний кабінет. Фахівці офісу допомогли їй розрахувати необхідні інвестиції, визначити розмір зарплати працівників та скласти бізнес-план.

Президент Асоціації приватних роботодавців Олександр Чумак висловив сподівання, що новий офіс сприятиме розвитку місцевого бізнесу в умовах воєнного часу та допоможе підприємцям вийти на нові ринки.

Послуги, які надає офіс "Зроблено в Україні"

У харківському офісі "Зроблено в Україні" можна отримати консультації з наступних програм:

- Мікрогрант "Власна справа"

- Грант для ветеранів та другого з подружжя

- Грант на переробку/дрони

- Грант на сад

- Грант на теплицю

- Є-Оселя: програма доступного кредитування житла

- Доступні кредити "5-7-9": інвестиційні кредити для переробної промисловості

Закупівля української сільськогосподарської техніки та обладнання: компенсація 25% витрат

Адреса та контакти офісу

Офіс "Зроблено в Україні" розташований за адресою: м. Харків, вул. Шевченка, 137-А, каб. 102. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 0800 600 498 (безкоштовно в межах України).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться