Масштабна робота саперів на Харківщині: сотні гектарів розміновано

Харківщина: понад 800 вибухонебезпечних предметів знешкоджено за тиждень

Харківські сапери продовжують невтомну боротьбу: за період з 24 по 31 липня піротехнічні підрозділи знешкодили понад 820 вибухонебезпечних предметів, повернувши до безпечного життя понад 315 гектарів територій. Про це повідомили в Харківській ОВА. 

Протягом тижня сапери обстежили майже 290 гектарів сільгоспугідь, понад пів кілометра автодоріг, 5,6 км ліній електропередач, перевірили численні об'єкти та домоволодіння. Завдяки їхнім зусиллям 363 абоненти знову отримали доступ до електропостачання.

Лише за 31 липня сапери розмінували понад 43 гектари територій, включаючи сільськогосподарські угіддя, ділянки автодоріг та лінії електропередач.                                                                                                                                                                                                                   

9SZnfXGtMN1mB7Wu8c1I2F9V_.jpg

Департамент цивільного захисту Харківської ОВА наголошує на важливості негайного повідомлення про виявлення підозрілих предметів за номерами 101 та 102. Пам'ятайте, що необережне поводження з вибухонебезпечними предметами може призвести до трагічних наслідків.

Читайте також на порталі “Коментарі” - на Харківщині прикордонники знищили стару гаубицю ворога за допомогою дрона. Оператори з підрозділу "Quick Death" вразили російську 122-мм гаубицю "Д-30" за допомогою FPV-дрона, перетворивши артилерійську установку на металобрухт. Про це повідомили в Державній прикордонній службі України.                                                                            



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться