Синєгубов звільнив свого заступника: деталі

Харнам сам виявив бажання звільнитися

Михайло Харнам звільнився з посади заступника начальника ХОВА. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

Він зазначив, що Михайло Харнам з перших днів повномасштабного вторгнення не залишив Харків, працював для зміцнення обороноздатності міста та області. Перебував на постійному зв’язку з військовими та критичними комунальними підприємствами області задля ефективного та оперативного відновлення пошкодженої критичної інфраструктури, житла мешканців регіону.

"Висловлюю вдячність за те, що в ці непрості для нашої країни та Харківщини роки він показав професіоналізм і відданість своїй справі. Михайло Володимирович - людина, яка не боялася брати на себе відповідальність у найскладніші періоди. Його енергія, здатність швидко знаходити вирішення найбільш проблемних питань, організаційні вміння і щире бажання допомогти людям — заслуговують на повагу. Від усієї команди Харківської ОВА дякуємо за роботу", - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Мінфіні показали актуальні зарплати чиновників Харківської ОВА

За допомогою автоматизованої інформаційної системи онлайн-взаємодії з розпорядниками коштів державного бюджету з початку цього року Мінфін отримав можливість автоматизувати процеси отримання даних від розпорядників бюджетних коштів.

Зокрема, це стосується отримання даних від розпорядників коштів щодо фактичних витрат на оплату праці для ретельного та всебічного аналізу. На основі отриманих даних від державних органів Мінфін розробив і публікує аналітичний інструмент ("дашборд") щодо оплати праці та чисельності працівників державних органів, місцевих держадміністрацій і органів судової влади у 2024 році.

Журналісти порталу "Коментарі" відстежили, якою була середня заробітна плата у керівництва Харківської ОВА у період з січня по травень 2024 року. Зокрема, у Мінфіні оприлюднили дві цифри – це середня заробітна плата та середній посадовий оклад на місяць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться