У Харкові чоловік тонув у річці: хто його врятував

Харківський патрульний на вихідному врятував чоловіка, який тонув у річці

Днями патрульний Олександр Пенський гуляв разом із дружиною та донькою неподалік міського пляжу у Харкові. Раптом він почув крики про допомогу. У річці, за декілька десятків метрів до берега, поліцейський побачив чоловіка, який ледь тримався на воді. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

picture

Часу зволікати не було, тому, не роздумуючи, Олександр кинувся у воду. Він доплив до чоловіка, обхватив його за шию та почав відтягувати до берега. Уже за декілька хвилин вони були в безпеці. Згодом врятований розповів, що заплив занадто далеко, але сил далі триматися на воді вже майже не залишилося.

За словами патрульного, який врятував врятував чоловіка, — найвищою нагородою стали слова його доньки Поліни: “Тато — ти мій герой”.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Минулий тиждень відзначився також трагічними випадками на водоймах Харківщини. Зареєстровано три випадки загибелі людей, загалом з початку літа їх вже 35, з них 5 – діти.

"24 липня у селі Кисівка Коломацької громади на місцевому ставку потонув 69-річний рибалка. 27 липня у селищі Васищеве Харківського району місцеві мешканці вилучили з водойми тіло 57-річного чоловіка. Наступного дня трагічний випадок стався у місті Ізюм – у річці Сіверський Донець потонув 50-річний місцевий житель", – зазначив речник обласного главку ДСНС Євген Василенко.

Читайте також: Дворічна дитина потонула в басейні на Харківщині Трагедія сталася на території приватної садиби у селі Коропове Чугуївського району на Харківщині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію обласного главку ДСНС. Дворічний хлопчик потонув у стаціонарному басейні. Деталі події з’ясовуються.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться