У Харкові встановлять декілька меморіальних дошок

У місті вшанують пам’ять військових – випускників шкіл Харкова

Виконавчий комітет Харківської міської ради 7 серпня підтримав рішення про встановлення низки меморіальних дошок. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Так, будуть встановлені пам’ятні знаки загиблим випускникам закладів загальної середньої освіти міста Харкова, які захищали Україну від збройної агресії рф. Для увічнення пам’яті про них на фасадах шкіл буде розміщено 15 меморіальних дошок.

Також виконком схвалив встановлення пам’ятних знаків загиблим захисникам: командиру першої штурмової групи СП "Кракен" Василю Левицькому та солдату Всеволоду Татькову на фасадах будівель, відповідно, на пр. Науки, 14 і вул. Всеволода Татькова, 13/1.

Крім того, меморіальними дошками увічнять пам’ять загиблих при виконанні службових обов’язків співробітників ДСНС Сергія Байдалінова, Владислава Логінова та Володимира Матюшенка. Пам’ятні знаки встановлять на пр. Любові Малої, 47.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Максим Жорін відреагував на анонс ЛГБТ прайду в Харкові

Екс-командир полку АЗОВ, майор ЗСУ, заступник командира 3 ОШБр Максим Жорін висловив власну думку після публікації анонсу про ЛГБТК+ прайд у Харкові, іфнормує портал "Коментарі".

"Сподіваюсь, представники ТЦК відвідають цей захід – мова ж про забезпечення рівних прав йде. Також пропоную організаторам провести свої ЛГБТ-марші в Часовому Яру, Мирнограді, Покровську. Якщо ви вважаєте, що це так потрібно Харкову, який щодня виживає під обстрілами – пройдіться ще там", – написав Жорін.

Нагадаємо, що з 7 вересня по 15 вересня 2024 року у міському просторі Харкова вшосте відбудеться ХарківПрайд — це ЛГБТК+ подія, на якій представники відстоюють свої права, а також збиратимуть кошти на ЗСУ. Про це повідомили організатори ХарківПрайду у соцмережах, інформує портал "Коментарі". Гасло цьогорічного ХарківПрайду "Разом до рівності та перемоги", яке вже лунало на КиївПрайді 2024 та закордонних прайдах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться