У Харкові святкують День міста: привітала харків’ян і відома співачка

У Харкові відбувся урочистий захід, присвячений Дню міста та Дню Незалежності України

Міський голова Ігор Терехов нагородив харківʼян з нагоди 370-річчя заснування Харкова та Дня Незалежності України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер вручив почесні відзнаки військовим та кращим працівникам галузей освіти, медицини, будівництва, бізнесу, комунальної сфери, рятувальникам, працівникам правоохоронних та судових органів.

Також під час заходу мер присвоїв звання почесних амбасадорів Харківської громади представникам від нашого міста у Словаччині, Америці та Великій Британії.

"Сьогодні за можливість зібратися тут ми дякуємо нашим славетним захисникам! Я вітаю усіх вас з прийдешніми святами. І хочу вкотре нагадати, що історію міста Харкова писали і пишуть його люди: військові, які ціною життя боронять наші землі, педагоги, які дають якісну освіту нашим дітям, ДСНС та медики, які цілодобово рятують усіх, хто потрапив у біду. Я дякую кожному, хто турбується про харківʼян, кому не байдуже майбутнє країни і молодого  покоління! Ми вже довели всьому світові, що Харків - місто незламних. І я впевнений, що, коли закінчиться війна, ми зробимо наше місто ще кращим, ніж воно було до цього", - зазначив Ігор Терехов.

Загалом нагороди отримали понад 120 представників різних професій.

Також на святковому заході привітала харків’ян співачка Наталя Могилевська.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Ігор Терехов звернувся до ХОВА та обленерго з проханням не вимикати світло у Харкові

Міський голова Ігор Терехов звернувся до начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова та АТ "Харківобленерго" з проханням не застосовувати графіки відключень електроенергії в Харкові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Мер зазначив, що вже два з половиною роки Харків знаходиться у прифронтовій зоні і постійно потерпає від збройної агресії рф. За цей час у місті внаслідок бомбардувань, ракетних атак, обстрілів були пошкоджені і зруйновані тисячі житлових будинків.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться