У понеділок в Харкові транспорт курсуватиме зі змінами

Через ремонтні роботи рух деякими вулицями буде перекрито

Рух трамваїв на вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від вул. Георгія Тарасенка до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 9:30 до 16:30 9 вересня.

Це пов'язано з ремонтом колії.

У цей період трамваї курсуватимуть так:

№8: розворотне коло "Вул. Одеська" - пр. Байрона - вул. Морозова (у зворотному напрямку: вул. Кошкіна - вул. Георгія Тарасенка) - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - пров. Салтівський - Салтівське шосе -  розворотне коло "602-й мікрорайон";

№27: розворотне коло "Новожанове" - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - вул. Молочна - вул. Георгія Тарасенка - вул. Морозова - пр. Героїв Харкова - вул. Академіка Павлова - вул. Нескорених - пр. Тракторобудівників - розворотне коло "Салтівське";

у зворотному напрямку: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Нескорених - вул. Академіка Павлова - пр. Героїв Харкова - вул. Кошкіна - вул. Георгія Тарасенка - вул. Молочна - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - розворотне коло "Новожанове".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові транспорт курсуватиме зі змінами на вихідних

Рух трамваїв на вул. Георгія Тарасенка, на ділянці від будинку №43 на вул. Георгія Тарасенка до вул. Молочної, а також на вул. Гольдбергівській, вул. Молочній та пл. Захисників України, на ділянці від пров. Рибасівського до пр. Героїв Харкова, буде припинений з 5:00 7 вересня до 23:00 8 вересня.

Як повідомили в Департаменті будівництва та шляхового господарства, це пов'язано з необхідністю проведення аварійних робіт з демонтажу конструкцій шпилю багатоквартирного житлового будинку.

Як у цей час курсуватиме транспорт – читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться