У Харкові про відключення послуг та аваріях повідомляють через смс

Комунальне підприємство інформуватиме харків’ян через смс-сповіщення

КП "Харківводоканал" інформує 380240 харків'ян про відключення холодної води та планові аварійні роботи за допомогою sms-повідомлень. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

Як повідомили у Департаменті збуту КП "Харківводоканал", ця послуга безкоштовна. Повідомлення про відключення води надсилаються кожному абоненту у випадках, коли в районі їх проживання проводяться планово-попереджувальні ремонтні роботи на мережах або сталася аварійна ситуація на водоводах.

Щоб скористатися послугою інформування через sms-повідомлення, абоненту необхідно повідомити в комунальне підприємство "Харківводоканал" номер свого мобільного телефону, який буде прив'язаний до особового рахунку. Надіслати номер свого мобільного телефону можна через абонентські відділи, інформаційну службу або за телефоном 15-33.

Наразі КП "Харківводоканал" налічує 580 тисяч абонентів. На переданий номер телефону поширюються вимоги Закону України "Про захист персональних даних", тобто його буде захищено від передачі до третіх рук.

Читайте також: У Харківській області через обстріл без світла залишилися сотні людей

Минулої доби енергетики заживили 201 споживача на територіях, де були бойові дії. Через ворожі обстріли є нові пошкодження мереж. Зокрема, через ракетний удар по м. Чугуїв знеструмлено близько 300 споживачів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Міненерго.

Внаслідок пошкоджень газових мереж у Харківській області припинено подачу газу 52 споживачам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові хочуть побудувати муніципальне житло.

Журналіст порталу "Коментарі" запитала у експертів, чи актуальна для Харкова німецька модель повоєнної відбудови і як будівництво муніципального житла може створити конкуренцію приватним забудовникам та рієлторам у місті. Подробиці – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться