Перевірки у Харкові: в магазинах вилучають товар

Який товар вилучають у магазинах у Харкові

З торгової точки на території Немишлянського району правоохоронці вилучили понад 400 пачок цигарок. Про це повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці вилучили товар без марок акцизного податку. Вартість тютюнових виробів становить близько 16 тисяч гривень. У поліції повідомили, що порушення правил торгівлі в продовольчому магазині виявили 21 лютого дільничні офіцери поліції сектору превенції відділу поліції № 2 ХРУП № 2 ГУНП в Харківській області в ході відпрацювання території району. 

Щодо порушника працівники поліції склали протокол за ч. 1 ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями, тютюновими виробами, електронними сигаретами та рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, пристроями для споживання тютюнових виробів без їх згоряння) Кодексу України про адміністративні правопорушення та направили до Фрунзенського районного суду для розгляду і прийняття відповідно до чинного законодавства.

Санкція статті передбачає штраф від 200 до 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у січні виявили аналогічне правопорушення в продовольчому магазині. 20 січня у торговій точці правоохоронці виявили 1224 пачки тютюнових виробів, які не мали акцизних марок

А на Харківщині поліцейські вилучили понад 2 тисячі пачок цигарок та 90 літрів алкоголю. Правопорушення виявили у Зміївській та Слобожанській громадах Чугуївського району.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться