Де сьогодні та завтра видаватимуть продуктові набори на Харківщині

У Богодухівській та Чугуївській громаді мешканці можуть отримати продуктові набори

У Богодухівській громаді триває видача гуманітарної допомоги від БО "Мережа 100 відсотків життя м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Мешканці та ВПО міста Богодухова, сіл Семенів Яр, Москаленки, Мусійки та Паляничники можуть сьогодні, з 08:00 до 15:00 у приміщенні  Богодухівського ліцею №3 отримати продуктові набори.

Люди, прізвища яких починаються з літери Н,О отримують з 8:00 до 11:00 години; з літери П – з 12:00 до 15:00 години.

Не забудьте підтверджуючі ОРИГІНАЛИ документів:

- паспорт,

- ідентифікаційний код,

 - свідоцтво про народження дитини,

-  довідка ВПО (для внутрішньо переміщених осіб).

Також проводиться реєстрація на видачу благодійної допомоги (продуктових наборів) для мешканців та ВПО міста Чугуїв та сіл Клугино-Башкирівка, Василів Хутір.

Реєстрація триватиме до 23:59 19 березня. Набори також від БО "Мережа 100 відсотків життя" м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН.

Реєстрація проводиться для осіб, які відносяться до вразливих категорій.

Детальна інформація – за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Де сьогодні відбудуться відключення світла та води по області

У Первомайській громаді оголосили про відключення світла та води у деяких населених пунктах. Про це повідомив Первомайський міський голова Микола Бакшеєв, інформує портал "Коментарі".

Також Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт сьогодні з 09:00 до 18:00 будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Графік з вулицями та номерами будинків можна подивитися за посиланням.

Читайте також: Де сталися прильоти в області, як триває російський наступ на Харківщині та фоторуйнувань – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться