У Харкові з'явилася особлива “Картка харків'янина”: хто її отримає

Скільки особливих карток планують видати в Харкові

“Картка харків'янина” у місті діє давно, однак програму розширили та створили картку для волонтерів. Перші картки вручив волонтерам Харківський міський голова Ігор Терехов.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

КУ “Офіс реформ Харкова” разом з Kharkiv IT Cluster та компанією Quantum запустила нову “Картку харків’янина - волонтерську”.

Ігор Терехов зазначив, що місту багато в чому вдається оперативно усувати наслідки обстрілів та відновлювати пошкоджене житло саме завдяки співпраці з волонтерськими організаціями. Очільник Харкова подякував волонтерам за всебічну підтримку міста та допомогу військовим та мешканцям Харкова. 

“Картка харків’янина - волонтерська” дасть можливість користуватися спеціальними пропозиціями від 104 партнерів, в т. ч. отримати унікальні пропозиції від 14 соціально відповідальних бізнесів, які пропонують ексклюзивні знижки.

У міській раді повідомили, що на сьогодні готується до видачі 423 волонтерських картки для 22 організацій, які працюють у Харкові.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що комунальники у Харкові отримали важливу допомогу. Гуманітарну допомогу у вигляді гумових чобіт отримали працівники КП “Харківблагоустрій”. Допомогу надала БО “Благодійний фонд “Долоньки миру”. Загалом організація передала понад 1,8 тис. пар взуття різного розміру.

Також Харків отримав допомогу від міжнародних благодійників. Від ранцузької організації місто отримало понад 70 електричних радіаторів для обігріву міських територіальних центрів соціального захисту населення та п’яти поліклінік. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться