Тисяча нештатних ситуацій у Харкові за тиждень: кількість скарг зростає

На що скаржаться жителі Харкова

У Харкові повсякчас трапляються аварійні ситуації на мережах водопостачання та водовідведення. Тільки за тиждень бригади управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП “Харківводоканал” відпрацювали тисячу заявок на усунення нештатних ситуацій на комунікаціях. Спеціалісти проводили профілактичні заходи з прочищення мереж та інспекції їх стану. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”.

Всього з початку року ремонтники управління уже виконали понад 13 тисяч звернень харків'ян.

Заступник директора комплексу “Харківводовідведення” Олексій Кучеревський розповів, що як і раніше, 90 відсотків термінових ремонтів складають засмічення у каналізаційних трубопроводах. Такі ситуації створюють самі мешканці. “Пошкодження на комунікаціях відпрацьовуємо в першу чергу і, практично, завжди усуваємо в день заявки. Графіки  відновлень підкріплені якісними матеріалами, а також, бригади забезпечені всім необхідним для аварійних ремонтів мереж”, - розповів представник компідприємства.

Також фахівці продовжують проводити заміну окремих ділянок мереж.На підприємстві повідомили, що на сьогодні вже оновили технічно зношені мережі у 14 будинках і капітальні ремонти продовжуються за 7 адресами. Зокрема, вулицями - Тракторобудівників, Волонтерською, Вокзальною, бульваром Івана Каркача, проспектом Слави.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові через погоду вводять зміни. Що відбуватиметься в Харкові читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться