У Харкові готуються до можливих пожеж внаслідок обстрілів (ФОТО)

Яке обладнання ремонтують та міняють у Харкові

Російські війська не припиняють обстріли Харківщини - посилилися ворожі удари по Харкову. Через масовану ракетну атаку 22 березня у Харкові складна ситуація - кілька днів місто було фактично знеструмлене. Зараз у Харкові ліквідовують наслідки обстрілів та відновлюють електропостачання. Як у Харкові готуються до ймовірних наслідків ворожих атак, розповіли у КП “Харківводоканал”, повідомляє портал "Коментарі".

З початку року бригади аварійно-відновлювальних робіт КП “Харківводоканал”  замінили 240 пожежних гідрантів.

В Новобаварському районі, зокрема, комунальники замінили 82 гідранти, ще 75 - відремонтували.

Провідний інженер районної служби Сергій Самойлов пояснив, що як і раніше, через російську агресію залишається високою ймовірність виникнення пожеж. У такій ситуації, за його словами, спеціальні механізми для боротьби з вогнем завжди повинні знаходитись виключно у справному стані.

Спеціаліст зазначив, що нарівні з новими в місті широко використовуються  гідранти, які відновлюють на підприємстві. Для цього на “Харківводоканалі” давно налагоджений процес виготовлення запасних частин та деталей.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Харків знову опинився під ворожим обстрілом. Окупанти вночі вдарили по місту дронами. Що відомо про наслідки “прильоту” читайте за посиланням.

Також у місті тривають роботи з ліквідації наслідків ракетної атаки 22 березня. Внаслідок ворожого удару Харків втратив основні потужності генерування теплової та електричної енергії для міста. Що відомо про масштаби руйнування ТЕЦ-5, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться