У Харкові стався витік газу: подробиці

Які роботи провели в одному з районів Харкова

Газовики в Харкові ліквідували аварійну ситуацію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію харківської міської філії “Газмережі”.

В компанії зазначили, що спеціалісти провели ремонтні роботи на підземному газопроводі.

“В Основ’янському районі фахівці харківської міської філії “Газмережі” ліквідували витік газу на підземному газопроводі середнього тиску діаметром 520 мм. Він є складовою газової системи, яка живить блакитним паливом мешканців району. Газовики замінили пошкоджену ділянку газопроводу та замінили ізоляційне покриття для забезпечення кращої герметичності”, - уточнили в харківській міській філії.

Ремонтно-відновлювальні роботи спеціалісти провели без відключення споживачів від газопостачання.

Також в компанії нагадали, що внаслідок ворожої атаки “шахедами” у Харкові було пошкоджено житлові будинки. “Аварійно-диспетчерська служба Харківської міської філії “Газмережі” відразу прибула на місце прильоту для оперативної локалізації можливих витоків газу”, - уточнили в компанії. 

У філії повідомили, що під час повторного обстрілу в Новобаварському районі поранень зазнав слюсар бригади АДС. Його було госпіталізовано, лікарі борються за його життя. Також було пошкоджено авто аварійної газової служби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок повторного ворожого удару по Харкову загинули троє рятувальників. У МВС назвали імена загиблих героїв

Також у міністерстві розповіли трагічну історію родини рятувальників. Після обстрілу батько та син працювали у будинках майже поруч, коли син почув повторний удар, відразу зрозумів, що “прилетіло” там, де був його батько. Детальніше читайте за посиланням.




Джерело: https://t.me/khm_grmu/284
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться