Що робиться на площі Архітекторів у Харкові (ФОТО)

Спеціалісти реставрують мініатюрні пам'ятки Харкова

У Харкові тривають роботи з благоустрою - у місті проводять кампанію з прибирання. Працівники СКП “Харківзеленбуд” приводять до ладу “Сім чудес Харкова” на пл. Архітекторів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Працівники підприємства розбирають та чистять скляні куби з бронескла, під якими зберігаються мініатюрні пам'ятки Харкова. Також спеціалісти реставрують самі мінікопії міста (через перепади температур на деяких з них відшарувалася фарба та з'явилися тріщини). 

“Сьогодні в роботі фахівців СКП - копія пам'ятника Т. Г. Шевченку. Провести реставрацію усіх елементів композиції комунальники планують за тиждень. Крім того, працівники СКП “Харківзеленбуд” підготують до запуску Фонтан закоханих”, - йдеться у повідомленні міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові почали висаджувати перші квіти. У міській раді зазначили, що напередодні озеленювачі СКП “Харківзеленбуд” прикрашали квітники на Каскаді. Там висадили 4,5 тисячі віол у кольорах державного прапора. “Наступними локаціями стануть клумби біля пам'ятника Т. Г. Шевченку та Дзеркального струменю”, - повідомили у міській раді.

А тим часом у Харкові почали готуватися до нового опалювального сезону. Пріоритетом у підготовці Харкова до наступного опалювального сезону стане відхід від централізованого опалення.

Ігор Терехов повідомив, що зараз розробляють план дій, якому будуть слідувати в період підготовки до опалювального сезону. Які зміни вирішили запровадити у Харкові через проблеми з електропостачанням, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться