У Харкові замінили прапор: що сталося (ФОТО)

Чому в Харкові замінили прапор

У Харкові вирішили замінити полотно державного прапора на головному флагштоку міста. У Харківській міській раді повідомили про необхідність проведення вказаних робіт, інформує портал "Коментарі".

“Через сильні пориви вітру співробітники СКП "Харківзеленбуд" замінили державний прапор на головному флагштоку міста на менший”, - йдеться у повідомленні Харківської міської ради.

Нагадаємо, що напередодні синоптики попередили мешканців Харкова та області про погіршення погодних умов. “Попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 19 квітня. Вранці та вдень 19 квітня по області та місту очікуються пориви південно-західного вітру, 15 - 20 метрів за секунду (I рівень небезпечності, жовтий)”, - йдеться у повідомленні синоптиків.

Також утримується надзвичайна пожежна небезпека, а днями прогнозують заморозки. Детальніше про погодні умови у Харкові читайте за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові затвердили перелік будинків, до необхідно провести аварійно-відновлювальні роботи. Визначені будинки внаслідок обстрілів Харкова отримали пошкодження тримальних та огороджувальних конструкцій. Саме тому житлові об'єкти потребують невідкладного ремонту покрівель, укріплення тримальних стін тощо. Ознайомитися детальніше з переліком будинків можна за посиланням.

Також у квітні Харківська міська філія “Газмережі” проводить технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж багатоповерхівок у Харкові. З початку місяця спеціалісти вже перевірили 172 багатоповерхівки у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться