Додаткові відключення світла анонсували у Харкові та області: нові графіки

Як відключатимуть світло у Харкові та області вихідними

У суботу, 20 квітня, в Харкові та області будуть застосовувати додаткові обмеження постачання електроенергії, а у неділю, 21 квітня, почнуть діяти оновлені графіки відключення електропостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго” та Харківської ОВА.

“У зв'язку з виконанням аварійного ремонту устаткування в об'єднаній енергосистемі 20 квітня, з 00:00 до 08:00, у Харкові та Харківській області будуть застосовані додаткові відключення електроенергії”, - повідомили в “Харківобленерго”. 

У компанії опублікували таблицю з годинами вимкнень. Також нагадали, що червоним кольором позначено години без світла для кожної групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі. 

pictureУ Харківській ОВА повідомили про оновлення графіків погодинних відключень електроенергії в Харкові та області на період з 21 по 24 квітня.

“Фахівці продовжують ремонтувати інфраструктуру після ворожих обстрілів. У документі вказані назви населених пунктів, вулиць, черги та період, у який проміжок часу не буде світла”, - йдеться у повідомленні ХОВА. 

Ознайомитися з графіками, які діятимуть з 21 по 24 квітня можна за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові депутати затвердили перелік будинків, які потребують негайного ремонту. Ознайомитися з адресами, де проведуть ремонтні роботи першочергово, можна за посиланням.

Сьогодні у Харкові та області збільшили тривалість відключень електроенергії. Про причини читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться