У Харкові сьогодні заборонили рух транспорту

Де у Харкові заборонили рух транспорту

У вівторок, 23 квітня, у зв'язку виконанням робіт з благоустрою тимчасово заборонили рух громадського транспорту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію харківської міської ради.

“Рух транспорту на вул. Куликівській, на ділянці від узвозу Куликівського до вул. Дарвіна, буде заборонений з 8:30 до 16:00 23 квітня”, - йдеться у повідомленні.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства пояснили, що обмеження  пов’язано з необхідністю проведення робіт з кронування дерев.

Об’їхати закриту ділянку можна буде прилеглими вулицями: Чорноглазівською, Григорія Сковороди, Дарвіна, узвозом Куликівським та ін.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові сталася аварійна ситуація, через що буде заборонено проїзд. “Рух транспорту на в’їзді Диспетчерському, в районі будинку №3, заборонений до 24 квітня”, - повідомили у Харківській міській раді.

У Департаменті будівництва та шляхового господарства повідомили, що обмеження пов’язані з проведенням аварійних робіт з ліквідації витоку газу на газопроводі низького тиску. 

Нагадаємо, що у Харкові анонсували масштабні перевірки. Харківська міська філія “Газмережі” проводить технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж багатоповерхівок. З початку місяця спеціалісти вже перевірили 172 багатоповерхівки у Харкові. Під час обстеження виявили та усунули понад 220 витоків газу. У квітні фахівці планують перевірити майже 260 багатоповерхівок.

Які роботи виконуватимуть спеціалісти у харківських багатоповерхівках, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться