У Харківській області змінили умови передачі показань лічильників

Як правильно передати показання приладів обліку води

Мешканців Чугуївської громади попередили про зміни умов передачі показань лічильників холодного водопостачання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Чугуївської міської територіальної громади. 

“Шановні мешканці Чугуєва! Повідомляємо вам, що вайбер-бот "Мій квартал", який раніше виконував функцію передачі показників по воді, більше не прийматиме ваші повідомлення”, - попередили у територіальній громаді.

Споживачів у Чугуєві просять надсилати повідомлення у вайбер за телефоном +380665051700 або зателефонувавши за номером 2-34-43 або 4-08-48.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у першому кварталі 2024 року спеціалісти перевірили об’єкти централізованого та децентралізованого водопостачання у Харківській області. Було проінспектовано 36 об’єктів централізованого водопостачання та 171 об’єкта нецентралізованого питного водопостачання населення. Фахівці виявили порушення на 36 (100%) об’єктах централізованого водопостачання та на 170 (99%) об’єктах децентралізованого питного водопостачання населення. Детальніше про порушення читайте за посиланням

Також у першому кварталі 2024 року з джерел та мереж централізованого водопостачання спеціалісти дослідили 2590  проб води. За санітарно-хімічними показниками не відповідали гігієнічним вимогам 56 проб - 2,2% від перевірених зразків. У пробах води виявили перевищення нормативних значень за показниками каламутності, кольоровості, загальної жорсткості, вмісту заліза, сульфатів, нітратів, аміаку,  фтору. У яких громадах вода не відповідає встановленим нормативам, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться