У Харкові анонсували важливі зміни: подробиці

Які рішення планують ухвалити на сесії Харківської міськради

Економіка Харкова переживає не найкращі часи, для підтримки бізнесу в місті будуть запроваджені важливі зміни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Проблеми та перспективи розв'язання проблем у Харкові обговорили на міжнародній конференції з економічного розвитку “Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця”. В ході засідання Ігор Терехов розповів про ситуацію в місті та анонсував рішення, які допоможуть підприємцям. 

Він наголосив, що через постійні ворожі обстріли економіка Харкова переживає не найкращі часи. Проте, за його словами, держава та міська влада активно працюють над тим, щоб підтримати харківських підприємців, які, попри часті обстріли та проблеми з електропостачанням, залишаються в місті.

Зокрема, мер Харкова повідомив, що на сесії міськради буде ухвалене рішення про скасування низки податків для місцевого бізнесу (з подальшим отриманням субвенції з державного бюджету).

“Тобто і влада міста, і влада держави розуміють, що сьогодні треба зробити, щоб люди залишилися в Харкові. Тому я вдячний за те, що і ви не поїхали з міста, а продовжуєте працювати та навчати студентів. І я дуже розраховую на те, що ми разом створимо економічну модель розвитку Харкова”, - наголосив Ігор Терехов, звертаючись до учасників конференції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що раніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов анонсував зміни для аграріїв регіону. Йшлося про 30% знижку на залізничні перевезення.

Також фермерам будуть виплачувати компенсацію за розмінування. Детальніше про умови читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться