Харків'яни будуть сплачувати за ЖКП по-новому: деталі

Умови оплати житлово-комунальних послуг

Мешканці Харкова не завжди встигають вчасно оплатити комунальні послуги з об'єктивних причин. КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” організувало мобільний пункт, у якому можна без комісії оплатити комунальні послуги карткою або готівкою безпосередньо за місцем проживання. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Бухгалтер компідприємства Катерина Шевякова пояснила, що через періодичні відключення світла та інтернету містяни не завжди можуть своєчасно оплатити послуги з управління побутовими відходами. А оплачувати компослуги в банках чи інших установах незручно через черги.

“Тому накопичується заборгованість з оплати послуг, особливо в тих районах, які раніше зазнавали обстрілів і знову опинилися в небезпеці. Нова послуга надає харків’янам можливість вчасно сплачувати за комунальні послуги”, - пояснила Катерина Шевякова.

Директор КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" Олексій Артикуленко розповів, що фахівці вже здійснили перший пробний виїзд мобільного пункту. Він пояснив, що адреси, за якими виїжджатиме пункт прийому платежів, обираються залежно від рівня оплати послуги підприємства. “Насамперед будемо виїжджати туди, де є найбільше заборгованостей”, - уточнив Олексій Артикуленко. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Люботинській міській раді повідомили про намір переглянути тарифи на деякі комунальні послуги. Йдеться про тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Які тарифи планують встановити, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться