У Харкові будинок, пошкоджений обстрілами, відремонтують за понад 200 млн грн: подробиці

У Харкові оголосили тендер на відновлення будинку по вулиці Наталії Ужвій

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосило тендер на аварійно-відновлювальні роботи (капітальний ремонт) багатоквартирного житлового будинку. Йдеться про будинок по вул. Наталії Ужвій, 60. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідний тендер, розміщений на сайті Prozorro.

Очікувана вартість предмета закупівлі 217,5 млн грн.

Аукціон проведуть 13 лютого 2024 року.

Відповідно до умов тендеру, ремонтні роботи повинні закінчитися до 31 грудня 2025 року. 

Серед запланованих робіт, вказаних в тендерному завданні, мають бути проведені наступні: 

  • відновлення стін, 

  • відновлення несучих конструкцій технічного поверху та машинного приміщення,

  • монтаж люків, пандусів,

  • відновлення конструкцій 7, 8, 9 поверхів.

Нагадаємо, що 27 грудня 2023 року виконавчий комітет Харківської міської ради затвердив проєктну документацію на проведення аварійно-відновлювальних робіт цього об'єкту. Загальна кошторисна вартість проєкту на момент затвердження складала 229,1 млн грн.

Вказаний будинок зазнав значних пошкоджень на початку повномасштабної війни, 25 лютого 2022 року. І вже другу зиму будинок стоїть без центрального опалення. 

"Коментарі. Харків" раніше повідомляли про вартість ремонту та перелік будинків постраждалих від обстрілів. Департамент ЖКГ, на відміну від управління будівництва, ремонту та реконструкції міськради, укладає угоди на ремонт постраждалих від російських ракет будинків на поточний, а не на капітальний ремонт.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться