Гроші на ремонт: як діє програма “єВідновлення” на Харківщині

Як отримати допомогу “єВідновлення” в Харківській області

У Харківській області продовжує діяти програма “єВідновлення”. У межах програми жителі області отримали 1,2 мільярда гривень на ремонт пошкодженого росіянами житла. Про це розповів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Харківській області сформовано близько 500 сертифікатів на понад 800 мільйонів гривень за повністю зруйноване майно

“Деякі будинки ми відновлюємо самостійно за кошти з Фонду ліквідації наслідків ворожої агресії. Тут у нас на відновленні близько 60 будинків. Частина проєктів – на завершальному етапі, частина – завершена, а частину – лише розпочинаємо. 47 тисяч об’єктів по Харківській області маємо або пошкодженими або зруйнованими”, - зазначив Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради оголосило тендер на аварійно-відновлювальні роботи (капітальний ремонт) багатоквартирного житлового будинку. Йдеться про будинок по вул. Наталії Ужвій, 60. Відповідний тендер, розміщений на сайті Prozorro. Очікувана вартість предмета закупівлі 217,5 млн грн. Аукціон проведуть 13 лютого 2024 року.

Відповідно до умов тендеру, ремонтні роботи повинні закінчитися до 31 грудня 2025 року.  Серед запланованих робіт, вказаних в тендерному завданні, мають бути проведені наступні: відновлення стін,  відновлення несучих конструкцій технічного поверху та машинного приміщення, монтаж люків, пандусів, відновлення конструкцій 7, 8, 9 поверхів.

Скільки коштів було виділено на ремонт будинку, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться