ВПО в одному з гуртожитків Харкова отримали необхідні речі

Переселенці отримали ковдри, обігрівачі, а діти - подарунки та солодощі

Жителі Куп'янського району, які евакуювалися в Харків, отримали допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської військової адміністрації. 

“Через постійні обстріли російських терористичних військ куп'янчани були вимушені залишити домівки й зараз перебувають в евакуації в місті Харків”, - повідомили в міськадміністрації.

Переселенцям надали необхідну допомогу та забезпечили речами першої потреби.  Багато родин, що мешкають зараз тут, мають дітей, тож на юних куп'янчан чекали подарунки: рюкзаки, книги, одяг, солодощі та інше.

На звернення окремих сімей для забезпечення потреб були доставлені обігрівачі, матраци, набори посуду, ковдри, подушки, пледи, одяг, взуття, дитячі коляски, памперси та багато іншого.

Крім того, людям була передана допомога від благодійних організацій: адвентистське агентство допомоги та розвитку ADRA доставило продуктові набори, а Товариство Червоний Хрест Україна гігієнічні набори, солодкі напої та шоколад.

Допомогу привезли заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Євген Іванов, начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін разом із заступниками Андрієм Тихонченко й Таїсією Нефьодовою та ректором Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського "ХАІ" Олексієм Литвиновим.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Україні скорочують виплати ВПО. Віце-прем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук пояснила, що допомогу ВПО потрібно оптимізувати.

Що зміниться у виплатах грошової допомоги читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться