Гуманітарну допомогу отримають не всі: кому видаватимуть продукти протягом лютого

Жителі повинні отримати додаткові довідки

У Богодухівській міській раді повідомили про продовження видачі гуманітарної допомоги, повідомляють “Коментарі. Харків”. 

Шановні мешканці та ВПО м. Богодухова, сіл Паляничники, Москаленки, Мусійки, Семенів Яр. Протягом лютого у Богодухівському ліцеї №3 Богодухівською міською радою буде організовано видачу гуманітарної допомоги БО" Мережа 100% життя м. Харків" від Всесвітньої продовольчої програми ООН категорії осіб 60+(тільки одинокі)”, - уточнили у міській раді.

Для отримання допомоги необхідно завчасно мати:

-  довідку про підтвердження статусу одинокої особи, яка видається в Управлінні ЦНАП за адресою: м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд.2, пов.1, каб. №7 (прийом у понеділок, вівторок, середу, п’ятницю, суботу – з 8 до 15 год, у четвер – з 8 до 19 год.);

- якщо у домоволодінні зареєстровано декілька осіб, а фактично проживає одна, необхідне підтвердження від квартального/квартальної за місцем проживання. 

- для ВПО статус одинокої особи підтверджує квартальна/квартальний за місцем фактичного проживання.

“Інформація про дату та порядок видачі буде повідомлена додатково”, - йдеться у повідомленні міської ради. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що уряд розширив допомогу переселенцям. У Мінреінтеграції зазначили, що відповідна постанова була ухвалена для того, щоб родини, які опинились у ризику бідності, могли активніше використовувати допомогу малозабезпеченим. 

Відповідно до постанови, зміни стосуються внутрішньо переміщених осіб та українських шукачів притулку, які повертатимуться з-за кордону і ще не встигли працевлаштуватись в Україні та не мають власних джерел доходів.

Детальніше про умови отримання грошової допомоги читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться