Після обстрілу відновили електропостачання в одній з громад Харківщини

Де з'явилося світло після ворожої атаки

У неділю, 11 лютого, ворожі війська завдали чергового удару по Харківській області. Не обійшлося без пошкоджень - понад 10 тисяч споживачів окупанти залишили без світла. Де відновили електропостачання після чергової атаки повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”. 

За даними компанії, електропостачання після обстрілу відновили у Вовчанській громаді. “Спеціалісти Харківського високовольтного району електричних мереж АТ "Харківобленерго" відремонтували повітряну лінію 110 кВ біля Вовчанська, яка була пошкоджена у неділю, 11 лютого, через ворожий обстріл. Внаслідок цього без світла залишилися понад 10 тисяч споживачів”, - йдеться у повідомленні компанії.

Начальник РЕМ Олександр Ганус уточнив, що працівники оперативно виконали ремонтні роботи пошкодженої ділянки та заживили всіх знеструмлених споживачів.

"Наразі жителі Вовчанська та прилеглих населених пунктів - зі світлом", - наголосив він.

Нагадаємо, напередодні вночі у Харкові лунали вибухи. Про загрозу обстрілів попереджав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Пізніше він уточнив, що під ворожий удар потрапило м. Люботин. Там зафіксовані пошкодження навчально-виробничого комбінату, фітнес-клубу, житлових будинків та автомобілю. Попередньо, ворог вдарив по місту ракетами С-300 з бєлгородської області рф. Які населені пункти також потрапили під ворожі обстріли читайте за посиланням

Раніше “Коментарі” повідомляли, що у понеділок, 12 лютого, у деяких населених пунктах Харківщини тимчасово відключили світло. Причини обмеження - проведення ремонтних робіт на електромережах та енергооб'єктах. Де сьогодні відключили світло та коли відновлять послугу, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться