Гуманітарну допомогу видаватимуть завтра на Харківщині

Хто, де та як може отримати допомогу

У двох громадах Харківської області на вівторок, 13 лютого, анонсували видачу гуманітарної допомоги, повідомляють “Коментарі”. 

У Пісочинській селищній раді попередили, що 13 лютого будуть видавати допомогу  внутрішньо переміщеним особам 2022-2024 років, які перемістилися з  окупованих або деокупованих громад, віком від 18 років і старше. ВПО мають бути зареєстрованими у громаді. 

Отримати допомогу можуть і переселенці з міста Харків, однак для цього потрібно мати довідку про зруйноване чи пошкоджене майно. 

Видаватимуть допомогу на наступних локаціях:

  • Пісочин, ліцей "Мобіль";

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости.

Отримати допомогу можна з 9:00 до 14:00.

“З собою мати пакет для продуктового набору. Оригінал паспорта (або в додатку Дія) та довідка ВПО - обов'язкові”, - уточнили у селищній раді.

Видачу гуманітарної допомоги також анонсували у Борівській селищній раді. “Завтра, 13 лютого 2024 року, біля ФОКу,  здійснюватиметься видача гуманітарної допомоги за визначеним графіком”, - повідомили у селищній раді. Видаватимуть допомогу так:

  • 08:30 - провул. Миру, будинки 1, 2.

  • 09:00 - провул. Миру, будинки 3, 4.

  • 09:30 - провул. Миру, будинки 5, 6, 7.

На домогосподарство допомогу отримує один представник від родини. Допомога видається на всіх членів сім'ї, однак обов'язкова наявність оригіналів документів кожного з них.

“Відповідальним особам вулиць до початку видачі гуманітарної допомоги надати до ФОКу поіменні списки мешканців”, - уточнили у Борівській селищній раді.

Раніше “Коментарі” повідомляли, що на Харківщині проводять реєстрацію на грошову допомогу. Як правильно подати заявку, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться