Окупанти на Харківщині пошкодили важливі мережі

Де ремонтні бригади відновили електропостачання

Через постійні обстріли у Харківській області зазнають руйнувань енергооб'єкти, а мешканці населених пунктів залишаються без електропостачання. Де відновили надання послуги після обстрілів, повідомляють “Коментарі” з посиланням на інформацію АТ “Харківобленерго”.

У компанії зазначили, що триває відновлення електропостачання населених пунктів, які постійно потрапляють під ворожі обстріли.

Так, у Золочівській громаді спеціалісти місцевого РЕМ відремонтували повітряні лінії. Там через пошкодження без електропостачання залишилися села Івашки та Світличне. За словами начальника Золочівського району електричних мереж Віталія Олійника, спеціалісти провели ремонтні роботи та заживили майже 150 знеструмлених домоволодінь.

У результаті ворожої атаки в ніч на 17 лютого поблизу Великого Бурлука були знеструмлені дві високовольтні лінії 10 кВ. Начальник Великобурлуцького РЕМ Євгеній Кривошеєв розповів, що через це без світла залишилися 570 споживачів сіл Чорне, Малий Бурлук, Курганне, Довжанка. Протягом вихідних спеціалісти змогли виконати ремонт і заживити всіх знеструмлених абонентів.

Тривають відновлювальні роботи у Куп'янську. Начальник Куп'янського РЕМ Борис Максютенко зазначив, що там також внаслідок авіаудару 17 лютого та сьогоднішнього обстрілу було пошкоджено дві високовольтні лінії. Без світла - близько 650 споживачів Куп'янська, Нечволодівки та Грушівки.  

“В умовах постійних обстрілів продовжують мужньо виконувати свої обов'язки фахівці Куп'янського високовольтного РЕМ. Внаслідок пошкодження високовольтних ліній без світла залишилися жителі 34 населених пунктів. За словами начальника Куп'янського ВРЕМ Романа Обмочого, аварійно-відновлювальні роботи тривають”, - йдеться в повідомленні АТ “Харківобленерго”.

Раніше “Коментарі” повідомляли, сьогодні у деяких громадах Харківської області обмежили електропостачання у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Коли відновлять постачання послуги, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться