У Харкові запрошують на роботу: вакансії є в кожному районі міста

Для працівників підприємства є пільги на оплату комунальних послуг

КП "Харківблагоустрій" запрошує на роботу. Підприємство має вакансії електрогазозварника, слюсарів-ремонтників автотракторної техніки, токаря 5-го розряду, трактористів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію КП.

За деталями працевлаштування на ці посади звертатись за тел.: (050) 401-51-13.

Крім того, КП шукає майстрів у Слобідський, Основ’янський та Холодногірський райони, а також робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями (вакансії є в кожному районі міста). Подробиці можна дізнатися за тел.: (066) 800-20-28. 

"Заробітна плата виплачується регулярно та своєчасно, наші працівники мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Також працевлаштовуємо осіб з інвалідністю третьої групи", - повідомили на підприємстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

У Харкові на вулиці жінці стало погано: що було далі

Учора на вулиці Одеській патрульні помітили небайдужих водіїв, які активно сигналізували поліцейським. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Патрульної поліції Харківської області.

На узбіччі лежала жінка, якій було зле. Усі ознаки свідчили про те, що в неї, ймовірно, стався напад епілепсії. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: Окупанти обстріляли Харківську область: є загиблі

Сьогодні о 10:30 російські війська обстріляли село Курилівка Куп‘янського району. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі". Внаслідок терористичний дій загинула цивільна 67-річна жінка. Профільні служби працюють на місцях влучань.

Треба руки відривати: як у Харкові "прикривають" об’єкти, пов’язані з росією та срср

"Алею слави" з назвами міст Росії та Білорусі, яка розташована у Харкові на вулиці Лермонтовській, після того як її залили червоною фарбою не демонтували. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію організації "Деколонізація. Україна".

Активісти повідомляють, що елементи алеї накрили мішками та прикопали землею замість того, щоб демонтувати. "Доведеться робити демонтаж власноруч", – написали в "Деколонізації".

За іншою адресою, вже на вулиці Григорія Сковороди, на одній з будівель серп і молот просто закрили металевим прямокутником. "За таке виконання "декомунізації" треба руки відривати", – написали активісти. Фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться