Харків'янам пропонують роботу: яких спеціалістів шукають у Харкові

Актуальні вакансії у Харкові та умови працевлаштування

Комунальні підприємства у Харкові запрошують на роботу спеціалістів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Про актуальні вакансії повідомили в КП “Харківблагоустрій”. На підприємстві відкриті вакансії начальника дільниці в Індустріальному та Слобідському районах. Серед вимог - вища освіта, досвід роботи та вміння користуватися ПК. 

Також компідприємство шукає майстрів у Київський, Холодногірський, Слобідський та Основ’янський райони. В кожному районі міста актуальні вакансії робітників з комплексного прибирання та утримання будинків з прилеглими територіями. Детальніше про умови працевлаштування можна дізнатися за телефоном: (066) 800-20-28. 

Також актуальні вакансії трактористів та слюсарів-ремонтників автотракторної техніки. Щодо працевлаштування на ці посади можна звертатися за телефоном: (050) 401-51-13. 

“Наші працівники мають пільги на оплату житлово-комунальних послуг. Також працевлаштовуємо осіб з інвалідністю другої та третьої групи”, - зазначили на підприємстві.

Запрошує на роботу спеціалістів КНП “Міська багатопрофільна лікарня №18”. У медзакладі актуальні наступні вакансії:

  • лікаря-бактеріолога у клініко-діагностичній лабораторії;

  • медичної операційної сестри хірургічного відділення;

  • медичної сестри-анестезистки анестезіологічного відділення;

  • клінічного лаборанта клініко-діагностичної лабораторії.

Детальніше про умови працевлаштування можна дізнатися за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові та області актуальні понад дві тисячі вакансій. Зарплати варіюються від 8 до 28 тисяч гривень. Яку роботу пропонують в обласній службі зайнятості, читайте тут




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться