Футбольний клуб "Металіст 1925" змінив головного тренера

Головну команду "Металіста 1925" тренуватиме Сергій Карпенко

Харківський футбольний клуб "Металіст 1925" оголосив про зміну головного тренера. Віктор Скрипник, який очолював команду менше року, залишив посаду. Його місце зайняв Сергій Карпенко, який раніше тренував юнацьку команду клубу. Про це повідомили в пресслужбі клубу. 

Сергій Карпенко не є новачком у клубі. Минулого сезону він очолював юнацьку команду "Металіста 1925" та готував її до старту у Другій лізі під назвою "Металіст 1925 Б". Разом з Карпенком до головної команди перейшли його асистенти В'ячеслав Гаді та Андрій Товт, з якими він успішно працював у другій команді.

Сергій Карпенко має багатий досвід як гравець, виступаючи за різні українські клуби, включаючи харківські "Арсенал" та "Геліос". Свою тренерську кар'єру він розпочав в аматорських клубах, а потім досяг успіху з командою "Нива" (Бузова), з якою виграв Другу лігу в сезоні 2022/2023 та був визнаний найкращим тренером того сезону.

Вакантну посаду старшого тренера "Металіста 1925 Б" займе ексгравець "Металіста 1925" та тренер-аналітик нашого клубу - Максим Цвіренко. 

Нагадаємо, що Віктор Скрипник подав у відставку після програного півфіналу Турніру Чотирьох за право зіграти в УПЛ. Харків'яни в серії пенальті поступилися Лівому Берегу.                                                                                   

Раніше “Коментарі” писали, що спортивний ресурс FourFourTwo опублікував список з 11 гравців, які стали найбільшими розчаруваннями на Чемпіонаті Європи з футболу. На позиції голкіпера у цій збірній опинився український футболіст Андрій Лунін.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться