Харків під ракетним обстрілом: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Окупанти обстрілюють Харків

У Харкові лунають вибухи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевої та обласної влади. 

“Харків під ракетним ударом. У місті лунають вибухи. Будьте обережні”, - повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов попередив: “Окупанти завдають удари. Жителі Харкова та області: перебувайте в укриттях!”.

У поліції Харківської області нагадали, що про влучання ворожих снарядів потрібно повідомляти на лінію “102”.

На даний момент ракет у повітряному просторі над Харківщиною немає, але загроза нових ракетних ударів зберігається, тому не покидайте укриттів до відбою повітряної небезпеки, закликає начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник.

"Ворог вкотре наносив удари з району Бєлгорода, попередньо із ЗРК С-300. Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється", - пише Мельник.

Ігор Терехов уточнив, що окупанти завдали ударів по центру міста. “Саме туди, де немає жодної військової інфраструктури, і саме туди, де житлова забудова. ДСНС вже працюють на місцях прильотів. Є інформація щодо поранених”, - написав очільник міста.

Олег Синєгубов зазначив, що окупанти завдали ударів по Харкову двома ракетами. Попередньо - С-300. “Є пошкодження цивільної житлової інфраструктури. На цю хвилини медики надають допомогу чотирьом  постраждалим, стан - легкий”, - повідомив очільник області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться