Російській військові обстріляли Харків та область: подробиці

Які населені пункти обстріляли окупанти в Харківській області

У середу, 27 березня та в ніч на 28 березня окупанти обстріляли Харків та інші населені пункти регіону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Він розповів, що о 00:15 здійснено обстріл БПЛА “Шахед” Київського району м. Харків. У результаті атаки були пошкоджені обʼєкти цивільної інфраструктури: ресторан, магазин, офісні приміщення. У прилеглих житлових будинків вибито вікна. Без постраждалих.

 О 15:54 окупанти вчинили авіаобстріл Шевченківського району м. Харків. Внаслідок удару було вибито вікна у закладі освіти. Постраждала 1 людина. Унаслідок авіаобстрілу житлового масиву пошкоджені два 5-поверхові житлові будинки, один 4-поверховий житловий будинок та 3 автомобілі. Постраждали 19 людей, серед них 4 дитини. Загинув 59-річний цивільний чоловік.

Під артилерійськими та мінометними ударами ворога опинилися близько 20 населених пунктів Харківської області.

О  03:10 окупанти обстріляли КАБом с. Борова Ізюмського району. Пошкоджені комунікації та 5 приватних будинків. Без постраждалих.

О 21:10 ворожий обстріл с. Борова Ізюмського району. Було пошкоджено двоповерхову будівлю дитячого садка, 3 багатоквартирні будинки та будівлю котельні. Від отриманих поранень загинув 12-річний підліток.

О 14:35 внаслідок обстрілу КАБ м. Куп'янськ було пошкоджено гуртожиток та 4 багатоквартирні будинки. Без постраждалих.

О 13:47 у с. Петрівка Харківського району на невідомому вибухонебезпечному предметі підірвався 47-річний чоловік, доставлений до лікарні.

О 13:00 внаслідок скидання ВОГ у с. Дворічна пошкоджено приватний будинок. Постраждав 67-річний чоловік.

За минулу добу на Куп’янському напрямку окупанти не вели наступальних дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Харкові напередодні пролунали вибухи. У поліції показали наслідки ворожої атаки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться