У Харківській області провели важливу перевірку (ФОТО, ВІДЕО)

Що відомо про будівництво оборонних укріплень на Харківщині

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов проінспектував хід будівництва фортифікаційних споруд на північно-східному прикордонні Харківщини. Він відвідав Вовчанський напрямок і оглянув ділянку, де триває зведення взводного опорного пункту. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Він повідомив, що зараз на північно-східному прикордонні проводиться будівництво опорного пункту, ходів сполучення, бліндажів, а також облаштування укріплення й бетонних споруд для ведення вогню. “Роботи проходять відповідно до проєктів Міністерства оборони України. Продовжуємо укріплювати кордони та зміцнювати обороноздатність Харківщини”, – запевнив Олег Синєгубов.

Начальник ХОВА зазначив, що попри значну площу території, заплановану до забудови, по всім напрямкам області витримується високий темп робіт. Олег Синєгубов наголосив, що до будівництва залучені кваліфіковані військові спеціалісти задля досягнення найкращого результату.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що минулої доби окупаційні війська завдали масованих ударів по Харківській області. Під ворожі обстріли потрапили близько 20 населених пунктів регіону. У результаті атаки є загиблі та постраждалі, пошкоджені та зруйновані цивільні об'єкти.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов також повідомив про плани Кремля на Харків та область. У Харківській області зараз перебуває близько 100 тисяч російських військових. Детальніше про ситуацію в регіоні можна дізнатися за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться