Україна готується: ситуація поблизу державного кордону в Харківській області (ФОТО)

Володимир Зеленський зустрівся із захисниками Харківщини та перевірив фортифікації

Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Харківської області ознайомився з процесом зведення оборонних споруд та укріплень поблизу державного кордону з РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Офіційного інтернет-представництва Президента України.

Володимир Зеленський наголосив, що Харківська область – це дуже важливий напрямок. Він наголосив, що Україна має бути підготовленою. “А росіяни мають бачити, що ми готові оборонятися. І щоб наші люди розуміли, що Україна підготувалася, якщо ворог спробує наступати”, – наголосив Володимир Зеленський.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зауважив, що фортифікації складаються з розгалуженої системи траншей, бліндажів та інших видів укриттів. У регіоні облаштовують загороджувальні рубежі: бетонні піраміди, “зуби дракона”, протитанкові рови.

Також глава країни поспілкувався з командувачем ОУВ “Харків”. Бригадний генерал Юрій Галушкін доповів Главі держави про оперативну обстановку на своєму напрямку та готовність протидіяти потенційним загрозам із боку РФ.

“Маю честь бути сьогодні тут. Харкову нелегко. Але завдяки таким міцним людям, як ви, тут зберігається життя. І я впевнений: буде перемога в Харкові та в усій нашій державі”, – наголосив Президент України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що поблизу державного кордону в Харківській області затримали чоловіка. Що він скоїв та яке покарання йому загрожує, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться