Інтенсивні обстріли Харкова: чи можна захистити місто

Харків планують захистити додатковими засобами ППО

Російській війська посилили обстріли Харкова - застосовують ракети, дрони, авіабомби. Питання захисту міста від ворожих снарядів обговорили напередодні на нараді за участі Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Найнагальнішою проблемою Харкова є захист від ворожих обстрілів. Першочерговим питанням є організація нової схеми захисту Харкова з повітря. До неї планують залучити додаткові засоби ППО. Таку можливість Глава держави обговорив із командувачем Повітряних сил ЗСУ Миколою Олещуком.

У ході наради розглянули також інші нагальні проблеми. Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, міністр енергетики Герман Галущенко та голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький доповіли Володимиру Зеленському про наслідки ворожих обстрілів для енергетичної інфраструктури та нинішню ситуацію з електропостачанням.

Учасники наради узгодили плани, як відновлювати енерговиробництво та будувати капітальні захисні споруди.

Нагадаємо, що сьогодні у Харкові та області діють оновлені графіки відключення електропостачання. Терміни обмеження електропостачання скоротили до 3 годин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що напередодні окупаційні війська обстріляли Харків авіабомбами. Було завдано двох ударів по середмістю. Під ворожі обстріли потрапило цивільне підприємство. Також внаслідок влучання російського боєприпасу постраждали цивільні люди. Детальніше про наслідки чергової атаки на Харків читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться