У Харківській області вполювали особливих “пташок” (ФОТО)

Один дрон прикордонники “повернуть” попереднім власникам

Прикордонники в Харківській області приземлили ворожі дрони. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України. 

У Держприкордонслужбі розповіли, що днями, під час виконання бойових завдань, прикордонники зафіксували політ п’яти ударних дронів-камікадзе, які перетнули державний кордон та летіли вглиб території України. “Прикордонники відкрили вогонь зі стрілецької зброї, внаслідок чого чотири безпілотники впали на землю та здетонували, не діставшись своєї мети, а один після відновлення повернеться попередньому власнику”, - йдеться у повідомленні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у п'ятницю, 26 квітня о 10:40 російські військові завдали удару керованою авіабомбою по місту Дергачі. У поліції розповіли, що відбулося пряме попадання в будинок - виникла пожежа.  Внаслідок ворожого обстрілу постраждали 52-річна жінка, 4-річний хлопчик, 5 та 16-річні дівчинки. У всіх виявлена гостра реакція на стрес. Хлопець отримав садна голови. Детальніше про наслідки ворожого удару читайте за посилання.

Нагадаємо, у Харкові взяли під варту підозрюваних в коригуванні ворожих атак по позиціях української армії та мобільних вогневих груп зі знищення БпЛА. Слідство встановило, що з лютого 2024 року двоє ремонтників з Харкова передавали окупантам інформацію, необхідну для нанесення повітряних атак по місту. Суд задовольнив клопотання сторони обвинувачення: обох підозрюваних взято під варту без права внесення застави. Детальніше про “допомогу” окупантам, читайте тут.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться