У Харківській ОВА та прокуратурі показали жахливі наслідки обстрілів авіабомбами (ФОТО)

Деталі ворожого обстрілу селища Золочів: зросла кількість постраждалих, серед них — дитина

За уточненими даними, внаслідок сьогоднішнього ворожого обстрілу смт Золочів керованими авіабомбами відомо про двоє загиблих та шість постраждалих цивільних людей, серед них — 11 річний хлопець. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Загинули чоловік 62 років та 38-річна жінка, обидва місцеві, перебували у автівці в районі влучання ворожого КАБу. Чоловік загинув у свій день народження.

74-річна жінка та 77-річний цивільний чоловік були госпіталізовані до медичного закладу з вибуховими травмами. Їх стан оцінюється як середній.

35-річному пораненому чоловіку з легким станом надали допомогу амбулаторно.

Також постраждали 50-річний чоловік, 41-річна жінка та 11-річний хлопчик. Усім надана необхідна меддопомога.

Пошкоджені адміністративні приміщення, будівля Ощадбанку, більше 20 автомобілів, а також знищено приватний будинок.

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За попередніми даними облпрокураутри, ворог завдав удари по населеному пункту трьома УМПБ Д30-СН (уніфікований міжвидовий плануючий боєприпас, калібр 30 см).

Прокурори та слідчі поліції вживають всіх можливих та належних заходів для документування воєнних злочинів, вчинених представниками зс рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Наступ на Харківщину продовжується: ситуація залишається важкою

На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 6 атак в районах населених пунктів Берестове, східніше Копанки Харківської області.

Начальник Харківського гарнізону генерал Сергій Мельник, коментуючи ситуацію на Куп’янському напрямку, зазначив, що окупанти не відмовились від своїх стратегічних цілей, яких намагаються досягнути вже близько року, але успіху не мають.

Чому ситуація залишається важкою – читайте за посиланням.

Читайте також: У Харкові було чутно вибухи – що відомо



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться