Троє дітей у важкому стані, тривоги не було – що відомо про обстріл Харкова

Окупанти вдарили по стадіону школи, коли там грали діти у футбол

Російська армія завдала удару по Салтівському району, снаряд влучив посередині футбольного майданчика. Про це в етері національного телемарафону розповів речник Харківської облпрокуратури Дмитро Чубенко, інформує портал "Коментарі".

"Діти саме перебували на цьому майданчику. Інші поранені — це люди, які перебували неподалік місця вибуху", — зазначив Чубенко.

У місті та області в момент атаки не оголошували повітряну тривогу, адже повітряної цілі могло бути не видно на радарах, припустив Чубенко.

"Щодо типу озброєння та місця запуску зараз не готовий сказати. Є вірогідність ракети, яка рухалася на наднизьких висотах, відповідно, її не було видно на радарах протиповітряної оборони", — сказав речник обласної прокуратури.

Троє дітей, хлопці віком 13, 14, 15 років у вкрай важкому стані, повідомив начальника Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Лікарі області борються за життя дітей.

Тип снаряду, з якого вдарили окупанти,  встановлюються.

Також внаслідок ракетного удару були пошкоджені багатоповерхові житлові будинки навколо, повідомив мер Харкова Ігор Терехов. За словами міського голови, вибуховою хвилею було вибито багато вікон. Фахівці комунальних підприємств працюють на місці події. Зокрема, закривають контури, оглядають дахи тощо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вибухи у Харкові та області: що відомо

У Харкові та області було оголошено повітряну тривогу у зв’язку із ракетною небезпекою. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних сил ЗСУ.

Потім пролунали вибухи.

Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник підтвердив, що Харків та область знаходяться під ворожим обстрілом та закликав усіх перебувати в укриттях.

Начальник ХОВА Олег Синєгубов об 11:22: "Окупанти завдають ударів!

Харків та Харківський район: будьте обережні!"

Очільники міста та області повідомили про постраждалих дітей. Подробиці – за посиланням.

Читайте також: У Харкові та області оновили графіки відключення світла з 6 по 10 травня

В АТ "Харківобленерго" опублікували таблицю з годинами вимкнень, інформує портал "Коментарі". Нагадаємо, червоним кольором виділено години без світла для вашої групи, жовтим - години, в які електроенергія може зникнути через оперативні перемикання. Зеленим кольором позначено період, у який світло буде за умови стабільної ситуації в енергосистемі.

Якщо ви не знаєте, до якої групи належить ваша вулиця, ви можете дізнатися про це у документі за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться