Обстріл Харківської області станом на ранок: є поранені та значні руйнування

Окупанти не припиняють обстріли населених пунктів Харківщини

За добу ударів по м. Харкову не зафіксовано. Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали понад 30 населених пунктів Харківщини: Липці, Веселе, Нескучне, Стариця, Зарічне, Зелений Яр, Гонтарівка, Томахівка, Юрченкове, Вовчанськ та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Липці, Нескучне, Стариця та інші. Про це у ранковому зведенні повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, інформує портал "Коментарі".

18:25 с. Малі Проходи Харківський район. Внаслідок обстрілу горів будинок.

13:00 смт Дворічна внаслідок  обстрілу з РСЗВ пошкоджено один приватний будинок, поранено 46-річну жінку.

10:30 с. Липці Харківського району. Внаслідок обстрілу КАБ було влучання в комунальний навчальний заклад.

У м. Ізюм внаслідок детонації боєприпасу поранено 69-річного чоловіка.

12 травня внаслідок серії масованих обстрілів м. Вовчанськ з різного виду озброєння пошкоджені приватні будинки. Постраждали 7 людей.

За минулу добу українські війська на Куп’янському напрямку відбили 9 атак, зокрема у районах н.п. Петропавлівка, Берестове Харківської області.

На Харківському напрямку відбили 12 атак, зокрема у районах н.п. Лукʼянці, Вовчанськ, Бугруватка та інших Харківської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Евакуйовані з прикордоння: де надають прихисток мешканцям Харківщини

Місто Харків приймає евакуйованих мешканців прикордонних районів Харківської області, в яких російський агресор активізував бойові дії.

12 травня в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов повідомив, що громадян, які через посилення обстрілів були вимушені покинути свої домівки, забезпечують усім необхідним.

"Переважна більшість евакуйованих залишається в Харкові. Ми пропонуємо їм проживання в гуртожитках, і дуже багато людей користуються цією пропозицією. Ми забезпечуємо їх продуктами харчування, засобами гігієни та іншими предметами першої необхідності", - розповів Ігор Терехов.

Читайте також: Що робиться на Харківському напрямку – інформація Генштаба



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться