«Не рекомендую їздити туди ані волонтерам, ані громадянам» – що сталося на Харківщині

Слідчий Харківщини повідомив про жахливий випадок біля Вовчанська

Більше десятка влучань по кузову – всередині цієї машини було троє. Рятувати з Вовчанська людей поїхали з самого ранку. Начальник райвідділу, начальник слідства та оперативник.

Вони вижили дивом – врятував броньований автомобіль. На цій машині їхали за адресою, щоби евакуювати літню жінку та інших, які просили про допомогу. Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, інформує портал "Коментарі".

Прямо під будинком поліцейські і потрапили під обстріл. Владислав Єфаров, начальник слідчого відділення, був за кермом. Каже, зупинитися та забрати бабусю росіяни не дали.

"Спочатку побачили, як здіймається пил, одразу зрозуміли, що він від куль. І тут – вистріл в лобове скло, прямо в мене. Це був снайпер, ми знаходилися неподалік закинутої фабрики, звідти він і працював", - розповів мені Владислав.

Зупинитися біля будинку не вдалося, на швидкості поїхали далі. І тут розпочався справжній розстріл.  "Розстрілювали з автоматів, кулеметів. З обох боків вулиці, якою ми їхали. Росіяни засіли в будинках і звідти стріляли. Я відчув, що пробито колесо, але зупинятися було не можна".

Вони змогли виїхати за межі міста і тільки там вже дістали запаску.

"Цю машину ми отримали менше, ніж півроку тому, як допомогу від уряду США. Сьогодні вона врятувала три життя.

Від десятого травня всі наші поліцейські кожного дня, під обстрілами, їздять на евакуацію та вивозять людей з прикордонних територій, фіксують воєнні злочини.

Але зараз на Вовчанському напрямку та в самому місті вкрай небезпечно. Я наполегливо не рекомендую їздити туди ані волонтерам, ані решті громадян. Ворог веде вогонь на ураження", – наголосив Сергій Болвінов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Евакуйовані з прикордоння: де надають житло мешканцям Харківщини

Місто Харків приймає евакуйованих мешканців прикордонних районів Харківської області, в яких російський агресор активізував бойові дії.

12 травня в ефірі національного телемарафону міський голова Ігор Терехов повідомив, що громадян, які через посилення обстрілів були вимушені покинути свої домівки, забезпечують усім необхідним.

"Переважна більшість евакуйованих залишається в Харкові. Ми пропонуємо їм проживання в гуртожитках, і дуже багато людей користуються цією пропозицією. Ми забезпечуємо їх продуктами харчування, засобами гігієни та іншими предметами першої необхідності", - розповів Ігор Терехов.

Читайте також: Окупантам вдалося зайняти декілька населених пунктів на Харківщині – карта DeepState 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться