На Харківщині окупанти керованими бомбами знищили важливе обладнання (ФОТО)

В результаті обстрілу постраждалих не було

У Куп'янському районі внаслідок обстрілу знищено базу електромонтерів та бригадний автомобіль. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ "Харківобленерго". 

Внаслідок ворожого обстрілу сталася пожежа у будівлі компанії в одній з громад Куп'янського району. Там було знищено обладнання, інструменти, інвентар, а також бригадний автомобіль, який знаходився в гаражі. 

В обленерго розповіли, що інцидент трапився 21 січня близько 18:30. За попередніми даними, поряд з будівлею було влучання двох керованих авіабомб. “На щастя, це був неробочий час, і ніхто з працівників не постраждав. Знеструмлення через обстріли в цьому районі трапляються часто. Було зручно мати цю базу для оперативного реагування на такі випадки. Дуже жаль, що ми втратили це майно, але найголовніше - всі цілі", - зазначили в обленерго.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що окупанти вчергове вдарили артилерією по Куп’янську. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“На жаль, одна людина загинула, дані встановлюються. Також на цю хвилину відомо про постраждалого 66-річного чоловіка”, - повідомив Олег Синєгубов. 

За словами начальника Харківської ОВА, внаслідок обстрілу спалахнув цивільний автомобіль, пошкоджено багатоквартирний житловий будинок, приміщення магазину. 

Рятувальники ліквідовують наслідки.

Обстрілювали Харківщину і минулої доби. 21 січня 12:15 ворог завдав удару по с. Піщане Куп'янського району. Внаслідок обстрілу загинув 74-річний чоловік. Близько 19:00 та 20:30 окупанти обстріляли с. Вільхуватка Куп'янського району. Тип озброєння – попередньо ФАБ.

 Детальніше про ситуацію в Харківській області, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться