На Харківщині посилився наступ окупантів: подробиці

Окупанти стали більше атакувати Сили оборони на двох напрямках Харківщини

З початку минулої доби відбулося 121 бойове зіткнення, противник завдав чотири ракетних удари п’ятьма ракетами, 37 авіаударів із застосуванням 47 КАБів та 376 ударів дронами-камікадзе, здійснив 3280 обстрілів позицій наших військ із застосуванням різних видів озброєння. Про це станом на 22:00 22 травня повідомили у Генеральному штабі ЗСУ, інформує портал "Коментарі".

На Харківському напрямку відбито 8 атак противника в районах сіл Липці та Стариця. Тривають бойові дії на напрямку Плетенівка – Вовчанськ. Ситуація контролюється Силами оборони, наші захисники дають гідну відсіч.

З початку минуло доби на Харківському напрямку противник втратив 87 військовослужбовців і 21 одиницю військової техніки, зокрема повністю знищено дві артсистеми.

На Куп’янському напрямку сили оборони відбили 22 атаки загарбників. Ще тривають чотири бойові зіткнення в районах Берестового та Макіївки. Ситуація контрольована, зазначають у Генштабі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні у Харківській області видаватимуть гуманітарну допомогу: де можна отримати

У громаді на Харківщині сьогодні, 23 травня, можна отримати продуктові набори. Допомогу видаватимуть з 9 години переселенцям, які зареєстровані у громаді. Набір видаватиметься на одну сім’ю. Під час повітряної тривоги видача допомоги не здійснюється.

Читайте також: У Харківському університеті попрощалися з викладачем

18 травня пішов з життя доцент кафедри теоретичної та прикладної інформатики факультету математики і інформатики Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна Григорій Курінний. Про це повідомила пресслужба університету, інформує портал "Коментарі".

Григорій Чарльзович був математиком, висококваліфікованим фахівцем у галузі алгебри та математичної логіки й неординарною людиною. Про життєвий шлях та фото – за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поделиться